IMG_8544 (1).jpg
IMG_8494 (1).jpg
IMG_8634 (1).jpg

Reglement

Voor dit toernooi gelden de regels gebruikt bij de voorjaarscompetitie 2017 van afdeling Gelre. Er zijn echter een aantal bijzonderheden dan wel uitzonderingen:
-Spelers dienen lid te zijn van afdeling Gelre.
-Spelers dienen in de seniorencompetitie van Gelre te zijn uitgekomen óf ten minste 18 jaar te zijn.
-Teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 personen.
-Spelers uit verschillende teams kunnen niet bij elkaar invallen.
-In overleg met de toernooileiding kunnen, tot de kwartfinale, nog niet ingedeelde spelers aan een team worden toegevoegd.
-Alle wedstrijden in de poulefase worden gespeeld van 8 mei tot en met 2 juni.
-Alle wedstrijden in de poulefase moeten volledig worden uitgespeeld. 
-In de poulefase mag men in onderling overleg wedstrijden verzetten. De wedstrijden dienen in dezelfde week gespeeld te worden en de wedstrijdleiding dient vooraf op de hoogte te worden gebracht. De wedstrijden in de vervolgrondes kunnen niet worden verzet.
-In de vervolgrondes mogen wedstrijden bij het bereiken van 5 punten worden beëindigd.
-Bij een 5e game wordt er gewisseld van kant op het moment dat de speler welke start met 0 punten een score van 5 punten heeft behaald.
-Er wordt geen dubbel gespeeld.
-Wedstrijdbriefjes dienen volledig ingevuld te worden zoals bij een reguliere competitiewedstrijd. Bijzonderheid hierbij is de licentie van de speler, deze dient vermeld te worden in de ruimte na het bondsnummer ('Inv. uit team').
-De wedstrijdleiding probeert waar mogelijk te voorkomen dat teams van dezelfde vereniging of uit dezelfde poule in de vervolgrondes tegen elkaar spelen; vanaf de halve finale wordt hier geen rekening meer mee gehouden.
-De wedstrijdleiding probeert in alle redelijkheid thuisvoordeel in vervolgrondes te voorkomen.
-Teams welke zich gedurende het toernooi terugtrekken worden voor het eerstvolgende jaar uitgesloten van deelname; wanneer de organisatie beoordeelt dat dit door overmacht is ontstaan geldt deze regel niet.

-Alle uitslagen dienen direct na de wedstrijd per Whatsapp of sms te worden gestuurd aan:
Michel Ebben 06-28568704 (Wanneer het niet mogelijk is om een van bovenstaande berichtenservices gebruik te maken kan er ook gebeld worden naar dit nummer)

-De wedstrijdformulieren dienen binnen 48 uur te worden verstuurd naar:
Sharon Martens, Roerdomphorst 8, 5361 SZ Grave.

Het is tevens mogelijk een scan of foto van het wedstrijdformulier te verzenden naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52366708. Ook bij het sturen van een scan of foto dient het wedstrijdformulier per post verstuurd te worden.  

 

Licentie

De licenties voor het bepalen van de puntenvoorgiften zullen direct na het aanmelden van een team op de website gepubliceerd worden. Deze licenties worden berekend op basis van de op dat moment aanwezige informatie vanuit afdeling Gelre. De licentie kan gedurende het resterende competitieseizoen nog wijzigen. De licentie die op 1 mei op de website staat, is geldend. Voor dames, welke uitkomen in zowel de dames- als de herencompetitie, geldt dat een licentie afleidbaar uit de herencompetitie als uitgangspunt genomen zal worden.
In geval er geen informatie voor handen is zal de licentie in samenspraak met Sharon Martens worden vastgesteld.